Post by nesstabmerele on Feb 16, 2022 7:26:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neobmedzenú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Dobre... kým sa nezačne merať. Miesto, kde sa začína vaša hra, sa bude líšiť, ale bude sa začať a tam je váš počiatočný bod platby. Majú predplatné za 1,39 $ / mesiac na odstránenie reklám, čo je nevyhnutné, aby ste si hru vôbec užili. Urobil som bezplatnú skúšobnú verziu a pred tým som narazil na svoj dodatočný paywall. Samotná hra je skvelá a zábavná na niekoľko dní, no zastavuje sa a prekračuje rámec svojej vítanosti. Nikdy NEMUSÍTE platiť za pokrok. Ale ak nezaplatíte, váš pokrok sa výrazne spomalí nad rámec toho, čo by mal byť. Vykonajte bezplatnú skúšobnú verziu a zrušte ju ihneď, než zabudnete. Ak si myslíte, že hra stojí za to, prihláste sa na odber na 1 mesiac. Pravdepodobne stojí za to hrať 1 mesiac 1,39 $, ale potom je hra hotová. Možno nie ste úplný, ale samotná hra je hotová. Videli ste všetko, čo ste potrebovali. Ak si chcete kúpiť lietadlo za skutočné peniaze, je to 13,99 $ za 1 lietadlo. Myslíš si, že najlepšie lietadlo v hre, ale za 1 lietadlo.
Má dobrú progresiu, ale na konci nie je obnova trvalá, čo znamená, že získate bonus a pri ďalšom hraní je preč.
Za výhru sa platí, je ťažké získať veci zadarmo. Mikrotransakcia bola príliš drahá.
WinWing: Space Shooter Arcade hld
Neplatím ekvivalent takmer 50 dolárov za spálenie 3 impozantných kusov zbraňového vybavenia. Ak mám všetky 3 kusy, malo by to byť zadarmo...
Ak ste boli fanúšikom bojovníkov Raiden alebo akejkoľvek podobnej hry, túto hru si zamilujete. Páčia sa mi aj možnosti prispôsobenia, je to skvelý beh času plný akcie.
Hral som 70 hodín pred recenzovaním v nádeji, že dám viac ako 3 hviezdičky, ale namiesto toho... Hra samotná je v poriadku, so slušnými odmenami za dokončenie úrovní a sledovanie reklám (nie skvelé, ale stále lepšie ako väčšina). Môžete zaplatiť za rýchlejší postup, ale nie je to potrebné. Text je v lámanej angličtine. Teraz to zlé: 5 najlepších z 15 bojovníkov sa dá kúpiť iba za skutočné peniaze, 200 €, ak chcete všetko vybavenie. Niekedy až zamrazí. Horšie je, že dokonca stratí spojenie bez dôvodu, nemôžete sa pohnúť ani pozastaviť a stratíte.
Kúpil som si Growth Fund v hodnote 20 dolárov a som šťastný. Myslím si však, že prestavba zariadenia by mala byť o niečo férovejšia, tým chcem povedať, že by mala fungovať na 100%, namiesto toho, aby pri stúpaní stále menej a viac fungovala. Tiež som si kúpil akciu za 1 dolár na Red Fighter ako na ikone a áno, toto je vesmírna strieľačka klasického štýlu s úžasným systémom upgradov, ktorý jednoducho zbožňujem. Chce to zručnosť a dobré rozhodnutia, páči sa mi, že vás to neponáhľa. Takže pokojný, okrem, ama, drahého a nespravodlivého Eq.Remod. systém
WinWing: Space Shooter Arcade nnqh
Táto hra je zatiaľ dobrá. Hotové sú iba 2 hlavné úrovne a žiadajú o kontrolu. Zatiaľ som spokojný. Je to náročné, ale nie nemožné. Zdá sa, že aktualizačných čipov je zatiaľ veľa. Uvidíme, čo sa stane v neskorších leveloch. Zdá sa, že je to solídna hra.
Opravte si hru. OBDOBIE. Platím vám peniaze a po inovácii viacerých vecí stále uviaznu na rovnakých úrovniach. Nedá sa ani prekonať čas šéfa pred 6 mesiacmi a aspoň o 40 úrovní nižšie. Ako platíte, hráte a aktualizujete, tak by mala byť aj vaša hrateľnosť. Nesnažiť sa vám platiť peniaze navždy za nič.
Mne sa hra páči. Vlastne ma to celkom baví. Nepáči sa mi však, že bezplatné/denné odmeny sa získavajú z toho, že musíte pozerať reklamu. To je neskutočné nepríjemné. Ovládacie prvky sú slušné, ale niekedy môžu byť ťažko viditeľné
Celkom dobré, ale nie také dobré. Grafické rozlíšenie sa zdá byť veľmi nízke. Zmenil som nastavenia na "kvalitu", ale grafika je stále zlá, dokonca aj menšie písmená sú do značnej miery nečitateľné. Nepriatelia sú tiež OP aj zo skoršej časti hry, vďaka čomu sa hráči zasekli na nižšej úrovni
Ok, tvoja zabugovaná "aktualizácia" je najhoršia. A to nepreháňam. Práve som vymazal vašu hru, pretože mi takmer pokazila telefón. Nenútene som to hral, keď som sa pokúsil urobiť zvyčajnú poistku, a ukázalo mi to chybu, ktorú som nikdy predtým nenašiel. Potom to vyplo môj mobil a prinútilo ho ísť do cyklu, kedy sa reštartuje bez konca, pričom sa prehrieva. Takmer som musel obnoviť továrenské nastavenia telefónu. Prvýkrát mi hlúpa buggy hra skoro pokazí deň. Nikdy viac.
Hra je zábavná, má peknú grafiku a efekty, ale potrebuje nejaké vylepšenia: ADDS po zhliadnutí pošlú správu o dosiahnutí limitu alebo niečoho plus nedávajú odmeny za sledovanie. Pozeráme reklamy TERAZ ZADARMO?? Vy dostanete peniaze, my nedostaneme nič. Prilieta materská loď, ťahá lietadlo smerom k guľke UŽ ZNIČENÉHO nepriateľa a lietadlo utrpí poškodenie alebo bude zničené. POLOŽKA POPIS EFEKTOV Aký je rozdiel medzi delami, dronmi atď??! Uhádneme?
Milujte hru, ale niektoré úrovne sú príliš ťažké (najmä úroveň 8) a zámerne vám poskytujú slabšie schopnosti, vylepšených bossov s rýchlejšími a väčšími útokmi, takmer nevyhnutné útoky, respawning minionov a obmedzený priestor na pohyb. Milujte náročnú hru, ale toto je proste nespravodlivé. Tiež som si všimol, že zelené míny vás po zmiznutí stále poškodzujú. Taký neviditeľný útok...
Táto hra má skvelý skvelý dizajn a všetko, jedna vec sa mi nepáči je, že ikony špeciálnych schopností sú príliš malé, takže je ťažké vybrať, opravte to.
Zatiaľ najlepšia letecká strieľačka, s ktorou som sa stretol, ale čo tejto hre chýba, je výber lietadiel je veľmi obmedzený
Zatiaľ sa mi hra páči. Jediným problémom je občasné zamrznutie hry. Upraviť. Dnes ste sa prihlásili a boli úplne resetovaní. Dokonca som stratil svoj stav predplatného. Pomôžte prosím vývojárom
Zábavná hra. Nie som si istý, čo sa stalo, pretože všetky moje pokroky sa neukladajú.
Veľa pridáva a prosí o peniaze inak solídna hra
Príliš ťažké. Navrhujem, aby ste znervóznili bossov z kapitoly 8 a vyššie. Príliš ťažké som uviazol pri kapitole 8 už takmer mesiac.
Zábavná hra, pripomína mi arkádovú hru z roku 1942, od novej aktualizácie super buggy najmä v režime kampane, prosím opravte
Menu a systém je doslova kópia alebo archero, ale hrateľnosť je trochu iná, nie je to zlá hra, len nie je originálna.
Cítil som sa uviaznutý v opakujúcej sa sérii úrovní, kde lietadlá robia presne to isté a všetci „šéfovia“ bojujú rovnako. Keď už viete, ako vyhrať, opakuje sa to. Skúsil som niekoľko vylepšení v obchode a so skutočným lietadlom to neurobilo nič. Grafika je veľmi pekná, ale veľmi zjavne plagiát. Spôsob výberu zbraní a grafiky je úplne rovnaký ako pri archero. Videl som to v komentároch a odpoveď je, že to bolo vyvinuté nezávisle, to neznamená, že to nie je plagiát.
Úprimne povedané, toto je 5 hviezdičková hra! Krásna grafika a dizajn. Milujte herný štýl a v hre je veľa skvelého obsahu a mäsa. Jediný problém, ktorý mám, je, že existuje množstvo energie, ktoré obmedzuje vašu schopnosť hrať a užívať si túto hru na úplné minimum. Viem, že energetický limit je na predĺženie zábavy, ale s úrovňou obtiažnosti tejto hry a vysokou potrebou brúsenia sa tento limit menej oplatí, pretože vám dôjde energia skôr, ako získate nejakú hybnosť.
Hra je úžasná, ale... existuje nejaký sprievodca, legenda hry alebo online návod vysvetľujúci názvy alebo čo vylepšenia znamenajú alebo robia? Práve teraz sú tu len symboly, ktoré nás nechávajú zmätených. Niektoré dokážete zistiť a iné nie. V bios znaku je stále viacero gramatických chýb a nesprávne napísané slová. systém aktualizácie nie je naozaj fér. Na 500% sa snažím získať kus epického vybavenia. Strácam záujem, zdá sa mi to ako odmena za víťazstvo v hre. Opravte to a potom dám 5 🌟
Bola by to skvelá hra, keby sa nevyplácalo vyhrať. Baví ma to hrať, ale táto spoločnosť je o zisku a menej o hraní hier. Túto hru už asi hrať nebudem. Dostal som nový telefón a stratil som celý proces, ktorý som urobil. Poslal som spoločnosti email a žiadna odpoveď.
táto hra nemôže trvať ani minútu bez toho, aby sa vám pokúsila niečo predať. Myslím tým, že ceny sú tiež úplne smiešne. Chcem povedať, že si pýtajú 50, 60, 100 dolárov, potom sa vám snažia predať všetky tie políčka na bočnej strane hlavnej obrazovky (okrem pravej hornej časti). Môj osobný názor, že táto hra nie je pre deti, pretože neustále vyskakujú veci, na ktoré by ste mohli kliknúť a neviete o tom. Potom už nemôžu byť horšie, majú možnosti mesačnej splátky 😔
ok......
Hra vás niekedy vykopne z úrovne, keď ju prvýkrát spustíte, ale stále vám účtuje náklady na hranie tejto úrovne
WinWing: Space Shooter Zręcznościowe rtde
Ďalšia FAB strieľačka, ktorú sme pridali k našim už 1 360 aplikáciám/hrám na tomto ROG 5 telefóne a TOTO JE URČITE VEĽMI nadpriemerné....... ĎAKUJEME, vývojári!!! Veľmi si vážime a MILUJEME sahhhweeeet vertikálne strieľačky!!!😀😊
銀河の翼 - WinWing: Space Shooter アーケード zema
Ahoj vývojár... Ďakujem za tvoju hru❤ .... Mám problém s touto novou aktualizáciou! Ráno som aktualizoval hru "win wing" a všetko bolo ok, na prvý aj druhý chod bolo všetko ok. Ale...., V treťom spustení otvorím hru a vidím, moje drahokamy sa zmenšili...!!!!!! Takže waaaaaay? Mal som viac ako 2200 zaseknutí, ale zatiaľ ich mám len 190 ..... Reštartujem hru 10-krát, vypnem telefón a znova otestujem... Ale výsledok je nejaký😭😭 Prosím, pomôžte mi meeee!
TMNT: Mutant Madness ایفای نقش rmfs
Má skvelú grafiku, ale dizajn úrovní je jednoducho hrozný. Nalepil som 5. Griffinovu mechaniku bez ohľadu na to, čo som celé dni skúšal. Hra mi neukazuje žiadnu zábavu. A tiež sú ovládacie prvky trochu mimo, keď ste na okrajoch obrazovky.
Zatiaľ je to dobré, ale niekedy som sa zasekol na načítacej obrazovke pri prihlásení do hry, nie len raz, veľmi často to prosím opravte! Vďaka.
S hrou mám len jeden zásadný problém. Prečo mince prichádzajú do lietadla a nepridávajú sa priamo do počítadla mincí? Kvôli minciam, ktoré prichádzajú do samotného lietadla, spôsobuje vážne prekážky a značne bráni hraniu. Opraviť to.
Skvelá hra, milujem hudbu a zvuk...
Veľmi drahá hra na zaplatenie.Ponuky sú extrémne, tiež si nepamätám, kedy som naposledy dostal nové lietadlo, je veľmi ťažké zhromaždiť ďalšie, tiež fusing je veľmi drahý na zaplatenie drahokamov, keď nedávajú veľa drahokamov, aby držali krok s tým, čo žiadajú. Páči sa mi grafika.