Post by nesstabmerele on Feb 16, 2022 7:13:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blocky Cars tank games, online IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšují peníze ▞▞▞
▞▞▞ Blocky Cars tank games, online 2022 version ▞▞▞
Hodnotím 2 hvězdičkami, protože jsi nesnížil zbraň a nepřidal 8 zbraní max. po dobu 5 týdnů
dobrá hra, ale masivně platí za výhru. otravné, jak si můžete koupit cestu na vrchol. odinstalován. Pokud to usnadní hráčům, kteří neutrácejí peníze, přehodnotím to
Problém s klíči je vyřešen. Ale vždy se odpojuji od bitvy kvůli "ztrátě spojení". Hra příliš spoléhá na dobré připojení. Buď se to spraví, nebo to už nikdy nebudu hrát.
Dobrá hra a můžete opravit něco ve hře, jako jsou chyby a ovládání ok
Je to fajn hra ,ale se mi mise nenahrazuje zatím malé mínus až to opravíte dám vám i tu 5 hvězd
Docela dobrá hra
Je to různorodá zábava, jedna z lepších her na Google Play, s nedostatkem dobrých sestavení a bitevních her to potěší fanoušky této skupiny her, ale díky spoustě doplňků má čtyřhvězdičkové hodnocení, ale to se očekává od jednotná hra.
Blbost
Blocky Cars παιχνιδια online Δράση ninx
Hra je zábavná, tehdy to byla vlastně moje oblíbená, problém je v tom, že už tu prostě nejsou žádní hráči a už mě to pomalu začíná nudit. Prosím, udělejte s tím něco.
Jediný co mi vadí tak je to že se občas připojíš na konec hry.
Díky správnému místu k životu zůstaňte v dopoledních hodinách a já jediný UK a další zbytek dle vašeho výběru a nákup stejného jako název napovídá trochu více o tomto produktu, abyste byli první, kdo věděl, že o vás se můžete podívat na to, jaký čas by vám vyhovoval, abyste byl týden co týden nejlepší na novém našem webu a jeho obsah roku mého oblíbence je nejoblíbenější. Jediná věc, která pro mě byla trochu zábavná a vzrušující příležitost
Tato hra je zpočátku zábavná. Ale když se dostanete na úroveň čtyři, vaši protivníci mají operační zbraně a vy máte malou nebo žádnou šanci je zabít, zbraně, které mají, jsou placeny za zbraně. Aby se tato hra vyplácela za výhru. Matchmaking založený na dovednostech je tato hra úplný odpad. Neplýtvejte na této hře úložištěm a pravděpodobně i svými penězi.
Nemohu si ani vybavit své zbraně, i když jsem si je koupil. Také chatuji online, ale hraji offline. Hraní s roboty není ani zábavné. Nakonec se říká, že můžete získat energii zdarma, ale musíte něco udělat, abyste ji získali! Věta: LOGICKÁ. (Není to věta, ale líbí se mi, co udělala Animation Sins, připsat AS.)
Kde začít? Za prvé, tuto hru jsem zbožňoval, když jsem byl dítě, skutečnost, že můžete používat hlavu pro kreativní stavby a podobné věci, nyní si můžete kupovat auta, která porušují účel, a většina stojí peníze, což je horší. Za druhé, auto je slabé místo, tehdy jste museli zamířit na slabé místo, abyste zničili auto, což bylo náročné, nyní bez mozku a nevyžaduje žádné úsilí. Tehdy bych tomu dal 5 hvězdiček, teď bych tomu dal 0, teď se vyplatí vyhrát, je smutné to říct, protože jsem tuto hru miloval
-_-
Zapnu hru, ukaze se logo spolecnosti a- nic. Brutální shitfest😬😬😬😬😬
Je to trochu matoucí, ale celkově skvělé
Miluji tuto hru, ale je tu tolik podvodníků, jako každý, kdo hraji režimy hrdinů, na každém serveru je 1 podvodník
Proč na auto nejdou přidělat dvě tankoví déláááá? Jinak super
Proč kdyz si koupim zbran tak mi to odecte money ale zbran mi to neda ??
Blocky Cars:robot game & tank Laga xuu
chyba s "HLAVNÍM ÚKLEM" stále není aktivována na mém a že denní úkol "upgrade hrdinové zbraně 5x" musí být odbugován a neaktualizován
Kdysi se mi ta hra opravdu líbila, dokud jsi nemohl vylézt z auta, všichni moji přátelé hráli, ale už nehráli, kdy nebo proč jsi je přidal
Crazy Car Stunts: Car Games Estrategia xab
Docela dobry ale jinak fajn
Je to velmi zábavná hra a její hraní je snadné + zábavné. Umíráš, žiješ a zabíjíš. Ale auta jsou příliš drahá na nákup, buď to, nebo je těžké získat energii. Opravte to a je to 100% pětihvězdičková hra. Stáhněte si tuto hru lidé!!
Různé úrovně vip, vyšší jdete, lepší odměny, možné pro ftp hráče, ale trvá jen dlouho, málo v souladu s reklamami, a když máte vip, můžete se respawnovat rychleji, ale s tím, že je tým buffován, prostě umíráte rychleji, i musel jsem vystoupit z auta a vystřelit z raketometu na své osoby, abych měl vůbec ŠANCI je zabít. a to bylo vše, když jsem měl vip. Nechtěl bych tu trávit čas, radši bych šel hrát BTD6, nebo opičí město, nebo dokonce bo3, prostě se vyvaruj, zůstaň u her, které máš rn.
Miluju hru, kluci, děkuji, že jste ji vytvořili. Jediný problém je chyba, kvůli které nemůžu nic koupit nebo spustit hru. Ale jinak jste tuto hru udělali dobře. <|:3
Blocky Cars παιχνιδια online Δράση ninx
Fuj hra
Je to dobrá hra ale minecraft je lepší
Hrál jsem to již dříve ,super hra...dnes znovu nainstaluji jen doufám, že nebudu muset začít od znova :/
Jen 3hvězdy proto že se mi hra nechtěla načíst
Kurva blb
Mohu dát pouze dvě hvězdičky, dokud nebudou přidány další sloty pro zbraně. Bylo to 7 slotů a tady nedávno jen 5 slotů. Přeji si, abyste znovu přidali další sloty pro zbraně.
Po aktualizaci nejde spustit
Hratelnost smrdí. Je tu velmi málo hráčů a boti, se kterými bojuji, se mohou posunout na stranu a stále mě střílet, zatímco my hráči můžeme střílet pouze dopředu. Měny je málo a kapacita paliva v letadlech je na můj vkus super malá.
Nejde to vůbec ovládat a jsou tam hlavně hackeři a boti . Proto dávám 2
Hrál jsem hru a byla to zábava, dokud jsem nepřišel o účet... Můj starý účet se ztratil a já osobně hru nedoporučuji. Protože krade váš účet pomocí hrozných systémů pro ukládání účtů, příklad: Pokud je na stejném účtu google další zařízení, nerozpozná, jaký přístup chcete použít, použije druhý a vezme si druhý.
Skvělá hra z dětství! Ale mířit v této hře je SUCKÉ a také thx za omezení LVL na bloky, zbraně atd., protože za výhru hráčů v dnešní době platí tolik peněz, je celkově skvělá hra! Doufám, že brzy opravím další závady.
tato hra je úžasná, všechno je dobré, ale každý druhý zápas dohraju a pak se mi hra načte navždy, pak musím hru ukončit a znovu vstoupit a je to tak otravné, prosím opravte
až tam bude funkce stavění map dam pět hvezd.