Post by nesstabmerele on Feb 16, 2022 7:07:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ עוד פריצת סיבולת ▞▞▞
▞▞▞ Tasty Town - Cooking \u0026 Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
משחק טוב, רוב מערכת ה-freemium מחושבת ומהנה. מכונאי המחפים קשה מדי, אפילו מוציא מאות רבות של אבני חן.
הקלף הטעים יהיה קל יותר אם תוכל להקיש על מזון ומרכיבים והם ילכו על האוכל או לאדם שרוצה אותו. הגרירה והשחרור אינה עקבית ומפוגרת לפעמים. מקש טעים הוא די קשה ברמה 36 למרות שראיתי אנשים מתלוננים על רמות גבוהות יותר. ו-25000 זהב כדי לפתוח את הסירות זה קצת מגוחך.
Tasty Town - Cooking & Restaurant Game Casual hys
כיף גדול, תכיר חברים חדשים, בנה/תעצב מסעדה משלך והשלם אתגרים. עם זאת, זמן הבישול והגינון ממושכים מאוד.
אוכל לבשל לאט לעזאזל משחק טוב אבל לאט כשהורדתי את המשחק לראשונה לא היה לי אבן חן אחת לשדרג איתו רק לבשל אוכל לאט אנשים מחכים פא אווה לאוכל דיי יש לך לקוחות בחוץ מחכים בזמן שהאוכל מבשל איטי
יש תקלה ברמה 8... אתה לא יכול לעבור את ההדרכה כדי לעזור לג'וליה לספק לחם. בזבוז זמן!
Little Singham Arcade tpuf
המשחק הזה בסדר. אני חושב שכדאי לך להוסיף כפתור עזרה, כי אני למשל, לא ידעתי איך להרחיב את הקירות שלי. כמו כן, במדריך זה קצת שולט מדי בשבילי.
המשחק שלי לא נטען מעבר ל-70% כשהוא מחובר ל-wifi ורק משתמש בנתונים. מה קורה?!
כיף מלכתחילה, אבל הפסקתי לשחק כשזמני ההמתנה התארכו מדי. אידיאלי לשחקנים מזדמנים שנהנים ממשחקי טייקון.
אל תחשוב שאשחק במשחק הזה כל כך הרבה זמן שהאחסון מתמלא מהר, בונוס קשה לשחק. סיפור ארוך קצר כשאקבל את אבני החן שלי עבור World Chef אני אסיר התקנה!!!!!
טוב
מפתח יקר:. אתה גרוע. המשחק הזה מבאס. אני לא רוצה לשחק עם חברים, אני רוצה אפליקציה מהסוג הזה שבה אני יכול להירגע. אבל כפתור החברים הארורים פשוט מקפיא את כל המשחק, ולא נותן לי לשחק אלא אם אני לוחץ על לשונית החברים - איזה בזבוז! הוסר, לעולם לא להתקין שוב!
נראה כמו זרימה טובה אבל אתה צריך לקנות אבני חן רק כדי להשיג משהו. כמו מקום נוסף להכנת דברים או לשדרוג.👎 כסף, כסף, כסף.
או עד כאן כל כך טוב. לא אוהב איך במשאית האוכל יש לך e כדי לגרור את האוכל ואיך אתה צריך לשלם ביהלומים על רוב הפריטים..... וזה מגוחך שאתה צריך למצוא "כלים" כדי לפנות את האדמה אז מצא עוד "כלים" כדי להפוך אותו לחלק מהמסעדה שלך....
אני אוהב את המשחק הזה אבל זה יהיה טוב יותר אם הם נותנים לך הערות כאשר האוכל שלך מוכן
המשחק הזה כיף, אבל אני לא סובל את המיני-משחק. אני לא אוהב משחקי משאיות אוכל. הם מהירים מדי בשבילי. הלקוחות מתוסכלים בקלות בכל משחק משאית אוכל שאי פעם שיחקתי בו. זו הבעיה היחידה שיש לי עם המשחק הזה, אבל הדירוג נשאר על שני כוכבים בגלל התכונה הזו.
זה משחק טוב מאוד, אבל הוא לא נותן לי יהלומים. סיימתי גם הרבה משימות, אבל זה לא נותן. הורדתי מחדש גם את המשחק אבל זה קורה בכל פעם. בבקשה תקן את זה או שאני לא אסיר את ההתקנה של המשחק הזה😡😡
Grear Time Killer, אני אוהב את המיני משחק אני פשוט לא אוהב לגרור את הפריט לאדם כי הוא לא תמיד נרשם, שיחקתי במשחקי אוכל שבהם אתה מקיש על הפריט והוא עובר לאדם הנכון זה רק נהיה מהר יותר ויותר ופחות זמן ....אבל בסך הכל אני מאוד נהנה מהמשחק הזה
אני אוהב את זה אבל אנחנו צריכים לשנות כמה דברים כמו לגרום לאוכל להתבשל מהר יותר ולתת למסעדה זמן סגירה, וצריך להכיל פחות אנשים, והחזירים ושאר החיות צריכים להכין בייקון או לייצר ביצים מהר יותר.
אוהב את המשחק הזה! האפליקציה עובדת מצוין. קל להתחבר עם שחקנים אחרים כדי לסייע לך במשחק. אפקטים נהדרים. כיף לשחק!
שוב תקוע ברמה. אני לא יכול להגיע לרמה של המסעדה שלי, כי זה כל הזמן אומר לי לעלות שף קונדיטור כדי לגלות פאי דובדבנים, וזה לא אפשרי כי לקונדיטור שלי אין את זה. בבקשה תתקן. כל רמה היא כזו ואני חייב לעדכן את הביקורת שלי
אני אוהב את המשחק הזה אבל ...... הוא יקבל 5 כוכבים בקלות, עם זאת, זה ממש מעצבן שאתה לא יכול למכור כלים. בסופו של דבר אתה מקבל כלים שאתה לא צריך ומכיוון שאתה לא יכול למכור אותם הם תופסים מקום אחסון שצריך. אנא חשבו על שינוי זה בעדכון, אנחנו צריכים להיות מסוגלים למכור או לסחור בכלים.
משעמם
לא להוריד!!! לאחר בעיות חוזרות ונשנות ולא קבלתי עזרה כלשהי, סיימתי!! אני עובד קשה מאוד כל שבוע כדי למצוא את האוגר רק כדי שהקרדיט יעבור לאחרים!! 0 כוכבים!! לא להוריד!!!
הלוואי שהגרפיקה הייתה יותר חדה, עכשיו הם די גורמים לעיניים להתעייפות מהר. במיוחד בימים אלה, בהם התקלקלנו בחדות יפה במשחקים אחרים. זו הסיבה היחידה שגרמה לי להסיר את ההתקנה של Tasty Town.
עד כה, ברמה 7, המשחק הזה מאוד כיף! אני חושב שהאנרגיה למשחק המיני צריכה להתהפך אם תמשיך לצבור ותשכח לשחק, אחרת כל האנרגיה הנוספת הזו תאבד. תמיד יש מקום לשיפור, אבל עד כה, כל כך טוב!👍
יש תקלה ברמה 8 שמצריכה לחם ואין לי אז המשחק פשוט קופא. מאכזב כי נהניתי מהמשחק לפני זה.
פעם זה היה 5 כוכבים אבל כל עדכון משנה את ההתקדמות שלי וכרטיסיית התמיכה חסרת תועלת. אל תשחק במשחק הזה!
משחק קטן וחמוד להעביר את הזמן. אני מרגיש שקשה מדי להשיג אובייקטים לשדרוג.. הבעיה האמיתית היחידה שלי. אני אוהב את זה אני אמשיך לשחק
אני מאוד אוהב את המשחק אבל הוא לא נותן לי לתת לג'וליה את אבני החן עבור הלחם ברמה 8. בגלל זה, אני אצטרך להסיר את ההתקנה של המשחק כי אני לא אוכל לשחק בו יותר.
המשחק נהדר אבל זה קרה בעבר, אני שומר אבני חן לכמה ימים וכל מה שצריך להקיש על אזור לא נכון בטעות וכל אבני החן שלך מבזבזות על משהו מגוחך. הלוואי שהיה אישור להוצאות. גורם לי לא לרצות לשחק יותר בכנות. אתה צריך לעבוד כל כך קשה כדי לאסוף אבני חן כדי להגיע לכל מקום במשחק.
יש לי את העדכון האחרון. אני שונא כמה זמן לוקח לגדל תירס וחיטה ושכל כך הרבה מנות דורשות חיטה. אתה יכול בבקשה להפחית את הזמנים לשניהם? אני כן אוהב איך הפחתת את זמני הגידול של פריטים אחרים.
זה בסדר יכול להיות טוב יותר. כמו להקל על השגת יהלומים כדי לשדרג את הציוד או לעשות כמו המשחק השני שאתה מוציא את המטבעות שלך כדי לשדרג
אני אוהב את המשחק הזה. זה נותן לך הזדמנויות להשיג פריטים ואבני חן הדרושים להרחבה. תודה 😘
טוֹב
תפסיק להיות כזה חוטף כסף. כל יום נגמר לך המקום וזה הופך להיות יותר בלתי אפשרי לשחק בלי לבזבז. הולכים לחווה של אנשים להשיג את מה שהם מוכרים ואין שם כלום שוב ושוב. תתקן את זה. תן לאנשים לשחק בלי להקשות כל כך.
אממממ כן, הוצאתי כסף וקניתי את המטבעות או מה שזה לא יהיה כדי לקנות דברים על המשחק, זה לא נתן לי אף אחד מהמטבעות שלי, ובכל פעם שאני קונה תפאורה ואני מניחה אותו זה פשוט נשאר באוהל , ואז אני לוחץ על זה כדי לראות אם זה ייצא וזה רק מראה את הסרט וזה חוזר ישר לעניין של אוהל לבן .. מישהו9ne בבקשה lmk מה קורה. אני עדיין רוצה את המטבעות שלי למשחק, אבל אם לא זה אז אני רוצה את ההחזר שלי. אני אוהב לשחק במשחק הזה אבל זה מעצבן..........
הרבה כיף!!! יתרונות למשחק: רמה מאוד משעשעת לעלות בקלות בלי הרבה זמן לחכות לשולחנות כל כך הרבה מה לעשות!!! חסרונות המשחק: אתה צריך להוציא יותר מדי כסף יהלומים הם מקור לשיפור של משאית האוכל שלך.עם זאת השדרוגים הנחוצים ביותר דורשים יהלומים ולוקח זמן רב כדי להשיג מספיק יהלומים. הצעה: אולי עסקה של $1.99 או $2.99 עבור יהלומים
זה היה בסדר עד שהגעתי לרמה 8. והייתי צריך ללכת לחווה של ג'וליה. זה ממשיך לקפוא עליי ואני לא יכול לקנות את פולי הקפה הנוספים ולהמשיך הלאה. הסרתי אותו והתקנתי אותו מחדש כדי לראות אם זה יעבוד אבל זה עדיין עושה את אותו הדבר. 😒
Tasty Town Casual vgo
אוהב את הגרסה הזו. זה מאוד מעורב ומעסיק אותך. הדאגה היחידה שלי היא הלוואי והיו עוד הסברים על מה לעשות כשאתה עושה את זה לא נכון. כמו להאכיל את החזירים. זה לא אומר שאין לך מספיק דגנים להאכיל את החזירים או משחק המטבח המהיר. כאשר האוכל נשרף ואתה מנסה להגיש אותו, צריכה להיות הודעה שאתה צריך לזרוק אותו לפח ולהראות איפה האשפה. אני מניח שאני איטי אבל השינויים האלה לא הורידו את 5 הכוכבים שלי.
ובכן, אני אוהב את המשחק. אני מאוד נהנה מזה. אבל, אני לא יכול לשדרג משאית דיינר כי היא יקרה מדי. רכישת יהלומים היא גם יקרה. אי אפשר לעלות ככה רמה!! אתה יכול לשנות את זה איכשהו?? נראה כמו המשחק הזה רק לעסק 😒😒😑